Ny uke her igjen

Har blitt noen dager men her er jeg igjen.

Har hatt litt mye å styre med. Har vært masse sykdom og tull, og da har det blitt lite annet enn å sove sove sove. Nå er heldigvis alle bedre og på beina igjen. Unga er på skolen og jeg styrer og ordner i huset og strikker da 🙂

Har startet med allergisprøyter for å se om jeg kan bli kvitt noe av allergiene jeg har. Ikke helt greit med denne starten da jeg fikk reaksjon og fikk ikke det antallet jeg skulle ha. Nå blir det sprøyter hver uke en lang stund fremover så jeg er spent på hvordan dette blir.

Når det gjelder strikkingen så er det ikke så mye jeg har lov å vise frem. Har strikket endel modeller i det siste og de får ikke dere se før mønstrene er utgitt 🙂

20150921_085659[1]

Her ser dere bittelitt av en nydelig jakke i Falk.

Gøy å strikke modeller men litt kjedelig å ikke kunne vise frem da.

20150921_085434[1]Ellers strikker meg Mysteriesokker 2016 av Bitta Mikkelborg. Det er spennende å se hvordan de blir til slutt 🙂 Vært litt  uheldig med valg av garnet da det er veldig pusete men det er utrolig deilig også.